Polityka ochrony danych osobowych

Szereg zastosowań

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszelkich danych osobowych przetwarzanych przez Made2Web Digital Agency, Unipessoal, Lda. (Dalej "Made2Web").
Właścicielami danych osobowych przetwarzanych przez Made2web mogą być klienci, pracownicy, kandydaci, dostawcy, usługodawcy lub dowolne osoby trzecie, z którymi firma Made2Web odnosi się w swojej działalności.
Zasady i procedury, o których mowa w niniejszych zasadach, mogą być szczegółowo omówione w innych politykach wewnętrznych.
o wyjaśnienie wszelkich wątpliwości dotyczących stosowania niniejszej polityki prywatności, prosimy o kontakt przez e-mail dados.pessoais@made2web.com
W razie potrzeby Made2Web zmieni niniejszą politykę prywatności zgodnie z przepisami, regulacjami i najlepszymi praktykami. Zmiany te zostaną zgłoszone pracownikom, klientom i zainteresowanym stronom za pośrednictwem wiadomości e-mail lub powiadomień.
Zmiany te muszą być zgłaszane przez firmę Made2Web jej pracownikom, posiadaczom danych i innym odbiorcom za pośrednictwem następujących środków komunikacji:
- Współpracownikom: komunikacją za pośrednictwem poczty e-mail i wyświetleniem w miejscu pracy;
- Klientom, dostawcom i dostawcą usług, jako podmiotom podwykonawcy: e-mailem informującym o zmianach w polityce prywatności, mających wpływ na świadczone usługi lub operacje przetwarzania, do których się odnoszą, bez uszczerbku dla ewentualnej potrzeby zmiany dokumentacja umowna lub inna komunikacja z posiadaczami danych.

Prywatność

Made2Web zobowiązuje się do zachowania poufności i ochrony danych osobowych swoich klientów, pracowników, dostawców usług i dostawców, zgodnie z warunkami prawnymi i zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych (GDPR). Made2Web może, zautomatyzowanie lub niezautomatyzowanie, gromadzić, rejestrować, organizować, utrzymywać, adaptować, zmieniać, odzyskiwać, wyszukiwać, wykorzystywać, rozpowszechniać poprzez transmisję lub w inny sposób usuwać lub niszczyć dane. Made2Web będzie zbierać i przetwarzać dane osobowe do konkretnych, jednoznacznych i legalnych celów i nie może dalej przetwarzać danych w sposób niezgodny z ich celami.
Tylko niezbędne dane będą gromadzone w celu spełnienia opisanych celów, będą przechowywane tylko w razie potrzeby i na bieżąco aktualizowane.
Dane osobowe muszą być przechowywane przez określony lub zdefiniowany okres czasu, z uwzględnieniem celów utrzymania i muszą zostać wyeliminowane lub całkowicie zanonimizowane po okresie przechowywania.
Made2Web wykorzysta przegląd systemu i systematyczne aktualizowanie danych osobowych znajdujących się w jego własnych systemach, a także tych osób trzecich, z którymi jest odpowiedzialny za utrzymywanie danych, współodpowiedzialność lub podwykonawstwo.
Made2Web jest zobowiązane do korzystania z wewnętrznych systemów i procedur bezpieczeństwa oraz ochrony danych osobowych swoich Klientów, Pracowników, Dostawców Usług i Dostawców, które gwarantują ich integralność i poufność.
Made2Web zobowiązuje się do utrzymania rzetelnego i przejrzystego traktowania posiadanych danych osobowych.
Przetwarzanie danych osobowych podlega Ustawie o Ochronie Danych, która jest wewnętrznie zatwierdzona i przez Ogólne rozporządzenie o ochronie danych będzie 2016/679 (o "GDPR") lub inne obowiązujące prawo.

Dane osobowe

Made2Web używa danych osobowych dostarczonych przez swoich klientów, pracowników, dostawców usług i dostawców innych posiadaczy danych, z którymi związany jest w zakresie swojej działalności zawodowej, w celu spełnienia zobowiązań umownych.
Dane zbierane na ogół od naszych klientów to między innymi nazwisko osoby kontaktowej, adres, adres e-mail, kontakt telefoniczny, numer identyfikacji podatkowej i numer IBAN. Dane zbierane zwykle przez naszych współpracowników:

  1. Dane identyfikacyjne: imię i nazwisko, data urodzenia, obywatelstwo, przynależność, płeć, narodowość, adres i numer telefonu, wykształcenie, numer dowodu osobistego, numer podatnika i numer ubezpieczenia społecznego;
  2. Status rodzinny: stan cywilny, nazwisko małżonka, dzieci lub osoby pozostające na utrzymaniu oraz inne informacje, które mogą decydować o przyznaniu dodatkowego wynagrodzenia;
  3. W odniesieniu do działalności zawodowej: czas i miejsce pracy, wewnętrzny numer identyfikacyjny, data przyjęcia, staż pracy, kategoria zawodowa, staż pracy w danej kategorii, poziom wynagrodzenia / dochodu, charakter umowy;
  4. Elementy wynagrodzenia: wynagrodzenie zasadnicze, świadczenia inne lub zmienne, dodatki, dni wolne, frekwencja i nieobecność w pracy, urlop, inne elementy związane z przyznaniem dodatkowego wynagrodzenia, kwotą lub stawką z tytułu obowiązkowych lub opcjonalnych upustów;
  5. Inne informacje: możliwy stopień niepełnosprawności Twojej lub członka gospodarstwa domowego, tymczasowa niezdolność do pracy spowodowana wypadkiem przy pracy lub chorobą zawodową, lokalizacja i forma płatności do wykonania przez Made2Web, numer konta bankowego i dane identyfikacyjne instytucji.

Inne dane mogą być zbierane od naszych klientów i pracowników w razie potrzeby i będą traktowane zgodnie ze wszystkimi zobowiązaniami prawnymi.

Prawa osób, których dotyczą dane

Zgodnie z wymogami prawnymi i regulacyjnymi dotyczącymi ochrony danych, Made2Web gwarantuje, że posiadacze danych osobowych mogą korzystać ze swoich praw w odniesieniu do sposobu przetwarzania i przechowywania ich danych osobowych. Posiadacze danych powinni skontaktować się z witryną Made2Web za pośrednictwem poniższych kontaktów udostępnionych w tym celu, a wnioski te zostaną przesłane zgodnie z wymogami prawnymi.
Made2Web może, przed przetworzeniem wniosku, zweryfikować tożsamość wnioskodawcy, jeśli ma wątpliwości co do tożsamości osoby, która złożyła wniosek.
Odpowiedzi na wnioski o wykonanie praw zostaną udzielone bez zbędnej zwłoki, w terminie maksymalnie jednego miesiąca od daty otrzymania wniosku. Ze względu na dużą złożoność wniosku lub liczbę złożonych wniosków okres odpowiedzi można przedłużyć do dwóch miesięcy. Jeśli okres odpowiedzi zostanie przedłużony, Made2Web poinformuje podmiot danych w ciągu maksymalnie jednego miesiąca od daty otrzymania wniosku o przyczynach opóźnienia w odpowiedzi na wniosek. Made2Web stara się odpowiedzieć na wszystkie wnioski, a wszystkie zostaną przeanalizowane w celu sprawdzenia, czy twoja satysfakcja jest zgodna z obowiązującymi wymogami prawnymi i regulacyjnymi. W przypadku istnienia ram prawnych i / lub regulacyjnych uniemożliwiających podmiotowi danych skorzystanie z prawa, na które się powołuje, firma Made2Web zastrzega sobie prawo do nieprzyjęcia tego wniosku. W takich sytuacjach Made2Web przekaże osobie, której dane dotyczą, w terminie maksymalnie jednego miesiąca od daty otrzymania wniosku, powody, dla których wniosek nie zostanie spełniony, a także możliwość złożenia skargi do organu nadzorczego i wniesienia pozwu postępowanie zostanie dostarczone.
Gdy złożone wnioski są w oczywisty sposób bezzasadne lub nadmierne, firma Made2Web nadal zastrzega sobie prawo do żądania zapłaty rozsądnej opłaty, biorąc pod uwagę koszty administracyjne związane z dostarczeniem informacji lub komunikacji lub podjęciem żądanych działań. Prawa, na które można się powołać, są określone w poniższych punktach, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi i regulacyjnymi, z uwzględnieniem ich głównych cech. Made2Web zapewnia preferowane środki komunikacji w celu ich wywoływania. Prośby o inwokację praw Pracowników Made2Web, w zakresie ich relacji zawodowych, muszą być wysyłane za pośrednictwem e-mail na adres rute.almeida@made2web.com. W sytuacjach, których nie uwzględniono w poniższych sekcjach, podmiot danych może powoływać się na swoje prawa za pośrednictwem jednego z kanałów przedstawionych w sekcji Kontakty.

 

1. Prawo dostępu

W dowolnym momencie możesz skontaktować się z witryną Made2Web, aby poprosić o potwierdzenie, czy dane osobowe dotyczące Ciebie są przetwarzane przez Made2Web, jak również o dane osobowe, przyczyny uzasadniające informacje o traktowaniu adresatów, do których dane osobowe zostały lub zostaną ujawnione, na podstawie dostępnych informacji o ich pochodzeniu i, o ile to możliwe, w okresie ich przechowywania. Jeśli o to poprosisz, możesz otrzymać kopię przetwarzanych danych osobowych.

 

2. Prawo do poprawiania i aktualizowania danych

Podmiot danych może, w odniesieniu do celów utrzymania, poprawić swoje dane osobowe, jeśli są one nieprawidłowe lub niekompletne, a także aktualizować je, gdy są one nieaktualne.

 

3.Prawo do usuwania danych ("prawo do bycia zapomnianym")

Każdy podmiot danych ma prawo zażądać usunięcia danych osobowych za każdym razem, gdy zostanie stwierdzone, na przykład, że nie są już potrzebne do celu, w którym zostały zebrane lub przetworzone lub gdy podmiot danych wycofuje swoją zgodę, gdzie jest ustosowane, pod warunkiem, że nie ma innej podstawy prawnej dla takiego traktowania, przeważające uzasadnione interesy, uzasadniające traktowanie lub przetwarzanie są niezbędne do celów zadeklarowania lub obrony prawa w postępowaniu sądowym. Made2Web dokona przeglądu wniosku i, biorąc pod uwagę obowiązujące normy prawne i regulacyjne, potwierdzi, czy dane zostały usunięte lub dlaczego nie było to możliwe.

 

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Osoba, której dane dotyczą, może zażądać ograniczenia przetwarzania ich danych, zgodnie z jednym z następujących warunków prawnych:

  • Gdy podmiot danych kwestionuje dokładność danych osobowych, w którym to przypadku utrzymanie powinno być ograniczone przez okres, który pozwala Made2Web na weryfikację jego dokładności lub gdy osoba, której dane dotyczą, sprzeciwia się działaniu, dopóki nie zostanie sprawdzone, że powody administratora mają pierwszeństwo przed podmiotami danych;
  • Gdy odniesienie się jest niezgodne z prawem, a osoba, której dane dotyczą, prosi tylko o ograniczenie ich wykorzystania;
  • Kiedy Made2Web lub kontroler, dla którego Made2Web przetwarza dane, nie wymaga już danych osobowych do celów przetwarzania, ale takie dane są wymagane przez posiadacza do celów oświadczenia, wykonania lub obrony prawa w postępowaniu sądowym;

Z wyjątkiem ochrony, w przypadku gdy odnoszenie się zostało ograniczone, dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez Made2Web za zgodą ich posiadacza w celu zadeklarowania, wykonania lub obrony prawa w procesie sądowym w celu obrony praw innej osoby w liczbie pojedynczej lub zbiorowe lub z ważnych powodów leżących w interesie publicznym. W przypadku zniesienia ograniczenia przyznanego przetwarzaniu danych osobowych, Made2Web poinformuje osobę, której dane dotyczą, z wyprzedzeniem.

 

5. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych

Posiadacz danych osobowych ma prawo w każdej chwili zażądać, aby Made2Web zaprzestał przetwarzania jego danych osobowych. Po otrzymaniu wniosku, firma Made2Web sprawdzi żądanie i, biorąc pod uwagę obowiązujące przepisy prawne i regulacyjne, uzna, że Made2Web zakończy rozpatrywane działanie. Jeśli nie zostanie podjęta decyzja co do wykonalności wniosku w ciągu maksymalnie jednego miesiąca, Made2Web zawiesza dane działanie w miarę możliwości aż do podjęcia ostatecznej decyzji.

 

6. Zgoda i odmowa zgody

Em geral, a Made2Web trata os dados pessoais dos titulares nos seguintes contextos, tendo em vista as seguintes finalidades e fundamento legais:

 

7. Prawo do przenoszenia danych

Posiadacz danych osobowych ma prawo zażądać, aby Made2Web przekazywał lub dostarczał w ustrukturyzowanym formacie, w bieżącym użyciu i automatycznym czytaniu, dane osobowe posiadacza, gdy są one w posiadaniu Made2Web, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi, oraz w każdym przypadku, gdy przetwarzanie danych odbywa się w sposób zautomatyzowany i opiera się na Twojej zgodzie lub jest niezbędne do wykonania umowy, na podstawie której posiadacz jest stroną lub w przypadku procedur poprzedzających zawarcie umowy, na żądanie osoby, której dane dotyczą. w takim przypadku można to zrobić w ciągu jednego miesiąca od otrzymania.
Made2Web będzie odmawiał składania wniosków o przeniesienie, jeżeli naruszają one prawa i wolności stron trzecich lub jeśli istnieje inne ograniczenie określone w obowiązujących przepisach prawnych lub regulacyjnych.

 

8. Prawa do złożenia skargi

Posiadacz danych może, jeżeli uzna, że ​​jego dane nie zostały przetworzone zgodnie z przepisami prawnymi, złożyć skargę do organu nadzorczego.

Obecnie organ nadzorczy do celów ochrony danych na terytorium Portugalii to Krajowa Komisja Ochrony Danych Osobowych ("CNPD"), do której mogą być zgłaszane wszelkie wątpliwości lub skargi, jeśli weryfikujesz nieprzestrzeganie norm dotyczących ochrony danych osobowych.
CNPD można się kontaktować w następujący sposób:

Formularz zapytania o informacje:
https://www.cnpd.pt/bin/duvidas/duvidas_frm.aspx

Formulário de apresentação de queixas / reclamações:
https://www.cnpd.pt/bin/duvidas/queixas_frm.aspx

Rua de São Bento nº ° 148-3º 1200-821 Lisboa
Tel: +351 213928400 / Fax: +351 213976832
geral @ cnpd.pt

Przetwarzanie danych osobowych przez Made2Web

Em geral, a Made2Web trata os dados pessoais dos titulares nos seguintes contextos, tendo em vista as seguintes finalidades e fundamento legais:

 

- Rekrutacja

W trakcie procesów rekrutacyjnych dla Pracowników, Made2Web będzie prosić kandydatów tylko o dane ściśle niezbędne do celów procesu rekrutacji, zapewniając, że informacja prawnie należna kandydatowi zostanie zakomunikowana.

 

- Zawarcie umowy o pracę i wypełnienie obowiązków pracodawcy

Made2Web traktuje dane swoich pracowników w celu wykonania umowy o pracę lub wypełnienia zobowiązań prawnych jako pracodawcy, a mianowicie w celu przeprowadzenia przetwarzania wynagrodzenia, wypełnienia obowiązków związanych ze zdrowiem, bezpieczeństwem i higieną pracy, medycyną w pracy itp. .
Informacje te będą zbierane osobiście lub przez e-mail, dostarczone przez pracownika i przechowywane w systemie komputerowym Made2Web i plikach papierowych. Dane identyfikacyjne i kontaktowe pracowników mogą być przesyłane do podmiotów zleconych podwykonawcom przez Made2Web, zawsze z gwarancją zgodności z obowiązującymi przepisami prawnymi i regulacyjnymi.
Wszelkie dane kategorii specjalnej będą traktowane w ścisłej zgodności z obowiązującymi normami prawnymi i regulacyjnymi i nie powinny być w szczególności gromadzone lub wykorzystywane przez osobę, która nie ma dostępu do danych. Istnieją środki techniczne i organizacyjne zapewniające rozdział dostępu do danych.
Zgodnie z obowiązkiem prawnym, Made2Web będzie przechowywać dane swoich Pracowników nawet po rozwiązaniu umowy do czasu uregulowania praw i obowiązków.
Przy podpisywaniu umowy o pracę wszyscy pracownicy muszą podpisać umowę o zachowaniu poufności, zobowiązując się do nieujawniania żadnych informacji, do których mają dostęp podczas wykonywania swoich obowiązków, w szczególności danych osobowych innych osób, oraz do przestrzegania tych zasad, zgodnie z obowiązującymi przepisami. w dowolnym czasie w wyniku wprowadzonych w niej zmian.

 

- Trening

W trakcie szkoleń prowadzonych dla jego Pracowników, Made2Web może gromadzić, oprócz tożsamości uczestników szkolenia, informacje dotyczące odbytych szkoleń.
W kontekście działań szkoleniowych nazwiska Pracowników mogą być przekazywane do dostawców usług szkoleniowych zakontraktowanych przez Made2Web. Pracownicy zostaną poinformowani z wyprzedzeniem o przekazaniu ich danych osobowych, adresatów i celów, dla których taka transmisja jest przeznaczona, oraz innych informacji, które muszą zostać mu przekazane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.

 

- Medycyna pracy, higiena i bezpieczeństwo

Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi i regulacyjnymi, pracownicy muszą być pewni gwarancji udzielanych w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy (HST). W tym kontekście dane identyfikacyjne i zdrowotne są gromadzone na pracowników, a gromadzenie i przetwarzanie danych musi odbywać się zgodnie z prawem.
Gromadzone dane są rejestrowane w dokumentacji medycznej i mogą być wymagane przez organ ds. zdrowia w HST.
Informacje te mogą być gromadzone i przetwarzane przez dostawców usług BHP kontraktowanych przez Made2Web, zawsze w ścisłej zgodności z obowiązującymi normami.
Made2Web zapewnia pełną zgodność ze wszystkimi wymogami przetwarzania danych osobowych dla bezpieczeństwa i higieny pracy.

 

- ubezpieczenia

W związku z realizacją niektórych umów ubezpieczeniowych prawnie obowiązkowych lub, że Made2Web, jako ubezpieczający, oferuje swoim pracownikom dane osobowe o szczególnym charakterze pracowników mogą być przekazywane jako osoby bezpieczne i ich beneficjenci. Informacje takie przekazywane są bezpośrednio od pracowników zakładowi ubezpieczeń, z którym zawierana jest umowa ubezpieczenia.
Wykonując umowy ubezpieczenia, które nie wymagają przesyłania danych o kategoriach specjalnych, firma Made2Web może, w stosownych przypadkach, interweniować w przetwarzanie danych, zawsze zgodnie z zasadą minimalizacji utrzymania.

 

- korzystanie z telefonu i sprzętu komputerowego

Made2Web może udostępnić swoim pracownikom urządzenia komputerowe i telefoniczne, o ile jest to uzasadnione i konieczne do normalnego wykonywania ich obowiązków. Korzystanie z tych urządzeń, których właścicielem jest Made2Web, będzie ograniczone do celów zawodowych.
Jeśli dostarczony sprzęt jest lub może podlegać monitorowaniu przez operatora lub firmę dostawcy, takie utrzymanie musi zostać przekazane pracownikowi w momencie dostarczenia sprzętu.
Takie monitorowanie będzie poprzedzone odpowiednią analizą prawną i regulacyjną, a także wcześniejszą analizą wpływu.

 

- Komunikacja z innymi pracownikami

Made2Web może zbierać dane identyfikacyjne i kontaktowe w celach niezwiązanych z zapewnieniem pracy lub usług. Jest to uzasadnione ważnymi celami i podstawami legalności. Gromadzenie i przetwarzanie danych identyfikacyjnych i kontaktowych w celu gratulowania lub wspierania pracowników w sytuacjach osobistych, takich jak świętowanie urodzin lub małżeństw lub wsparcie w przypadku śmierci członka rodziny, może być dokonane na podstawie uprzedniej zgody takiego pracownika dla cel komunikacji w zakresie osobistym.

 

- Kontrola dostępu

Made2Web może gromadzić i przetwarzać dane identyfikacyjne lub rejestrować obrazy z monitoringu wideo we własnych pomieszczeniach w celu kontroli dostępu lub zapobiegania przestępczości, w oparciu o uzasadnione interesy Made2Web.
W każdym przypadku przetwarzanie takich danych dla wskazanych celów powinno być poprzedzone analizą prawną i wcześniejszą analizą wpływu, a wszystkie środki powinny być podjęte w celu zapewnienia zgodności z obowiązującymi przepisami prawnymi i regulacyjnymi.

 

-Klienci

Rozwijając swoją działalność, Made2Web przetwarza również dane osobowe klientów niezbędne do wykonania umowy i / lub zgodności z zobowiązaniami prawnymi, w celu zarządzania stosunkiem umownym, w tym, ale nie wyłącznie, rejestracji jako nowy klient, wysyłania komunikatów do celów realizacji i zarządzania umownego i / lub kampanii marketingowych, gdy zostanie to zaakceptowane przez klienta, odpowiedzi na wszelkie wiadomości wysłane pocztą, telefonicznie, pocztą elektroniczną lub w inny sposób, a także zarządzanie i gromadzenie.
Wykorzystanie danych dostarczonych przez tych właścicieli odbywa się na ogół w kontekście stosunku umownego i wykonania umowy lub w celu wypełnienia zobowiązania prawnego, któremu podlega Made2Web.
Przy podpisywaniu umowy pracownicy, dostawcy lub usługodawcy podpiszą umowę o zachowaniu poufności, wyrażając zgodę nie tylko na ujawnienie wszelkich informacji, do których mają dostęp w trakcie stosunku umownego z Made2Web, w szczególności danych osobowych innych posiadaczy, ale również w celu przestrzegania niniejszych zasad, zgodnie z obowiązującymi warunkami w dowolnym czasie w wyniku wprowadzonych zmian.
W niektórych przypadkach dane tych posiadaczy będą przechowywane po rozwiązaniu powiązania umownego, w którym to przypadku posiadacz zostanie poinformowany, w momencie pobrania, o okresach lub kryteriach, w których można je zidentyfikować.

Osoby trzecie, z którymi dzielimy się Twoimi danymi

Made2Web może potrzebować udostępnić twoje dane osobowe stronom trzecim, które działają w Twoim imieniu lub świadczą usługi. Twoje dane osobowe będą zawsze bezpieczne i będą udostępniane takim stronom trzecim tylko wtedy, gdy będzie to konieczne. Twoje dane osobowe mogą zostać ujawnione w szczególności następującym podmiotom:

  • Profesjonalni konsultanci (w tym, ale nie wyłącznie, doradcy prawni i doradcy finansowi), firmy ubezpieczeniowe, banki, audytorzy, organizacje finansowe i administratorzy;
  • Dostawcy niektórych usług, w tym między innymi usług IT i administrowania systemem, usług hostingu i przechowywania w chmurze oraz innych programów wykorzystywanych w celu zaspokojenia potrzeb i zarządzania danymi w kontekście działalności gospodarczej;
  • Rząd portugalski lub jakiekolwiek inne władze publiczne lub krajowe organy regulacyjne, gdy Made2Web jest zobowiązany to uczynić zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Odpowiedzialność

Ze względów umownych, Made2Web przechowuje niektóre z Twoich danych osobowych, a mianowicie do zarządzania relacjami kontraktowymi. Oznacza to, że jesteśmy odpowiedzialni za utrzymanie, które im udzielamy.
Made2Web będzie traktować wszystkie dane osobowe, z którymi jest odpowiedzialny, z zachowaniem najwyższej poufności, spełniając i egzekwując, w zakresie swoich możliwości i odpowiedzialności, jego nielegalne wykorzystanie. Pracownicy Made2Web, którzy nie przestrzegają zasad i warunków niniejszej Polityki prywatności lub innych wewnętrznych przepisów dotyczących ochrony danych osobowych, które dojdą do jej realizacji, będą podlegać procesom dyscyplinarnym.

Przechowywanie

Dane osobowe są przechowywane w ścisłej zgodności z przepisami prawnymi lub przez niezbędny okres dla zaspokojenia celu, który motywował ich gromadzenie i przetwarzanie w trakcie działalności prowadzonej przez Made2Web.
Made2Web przestrzega wszystkich zobowiązań prawnych, także w zakresie ochrony i aktualizacji danych osobowych. Przechowywanie i niszczenie danych odbywa się bezpiecznie. Zebrane dane są wykorzystywane wyłącznie, gdy jest to bezwzględnie konieczne i są chronione przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem, nieuprawnionym dostępem lub narażeniem.

Środki bezpieczeństwa

Made2Web zapewnia bezpieczeństwo Twoich danych i spełnienie wszystkich zobowiązań prawnych w przypadku naruszenia bezpieczeństwa.
Aby zagwarantować bezpieczeństwo danych osobowych, firma Made2Web wdrożyła zestaw środków i procedur technicznych i technologicznych.
Made2Web użyje szeregu mechanizmów kontroli bezpieczeństwa danych, zdefiniowanych zgodnie z potrzebami biznesowymi i zasadami bezpieczeństwa, będzie aktywnie monitorować te kontrole w celu wykrycia awarii lub naruszeń, w tym przeglądu uprawnień do dostępu do danych osobowych, będących własnością lub osób trzecich, przez właścicieli danych osobowych i pracowników Made2Web.

Inne przetwarzanie danych

Jeśli zajmiemy się przetwarzaniem danych w nowym celu, nie objętym tym dokumentem, firma Made2Web wyśle powiadomienie wyjaśniające przyczynę i warunki utrzymania.

Międzynarodowy transfer danych

Made2Web nie będzie przekazywać danych osobowych poza Unię Europejską ani żadną organizację międzynarodową bez odpowiednich zabezpieczeń, aby zapewnić bezpieczeństwo danych osobowych, takich jak klauzule o ochronie danych lub decyzje dotyczące adekwatności od Komisji Europejskiej.

Kontakt

Skontaktuj się z firmą Made2Web w sprawie tej polityki prywatności lub danych osobowych:

Made2Web Digital Agency, LDA.

E-mail: geral@made2web.com
Telephone: +351 214106747

Made2Web Szef danych osobowych

E-mail: dados.pessoais@made2web.com
Telephone: +351 214106747

 

Skontaktuj się

Skontaktuj się z nami

+351 214 106 747

+351 967 151 555

Usługa dostępna od poniedziałku do piątku od 9:30 do 18:30

Made2web

Warunki i postanowienia dotyczące przetwarzania danych osobowych

Zostałem poinformowany, że podmiotem odpowiedzialnym za zbieranie i przetwarzanie moich danych osobowych jest Made2Web - Agencja cyfrowa (1) , która zobowiązuje się do gromadzenia i przetwarzania moich danych osobowych zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych (GDPR) i innych obowiązujących przepisów w tej dziedzinie.

Moje dane osobowe zebrane w tym formularzu mają wyłącznie na celu umożliwienie Made2Web odpowiedzi na złożone żądanie. Moje dane osobowe będą przechowywane przez Made2Web tylko do momentu otrzymania odpowiedzi na moje żądanie, chyba że wyrażam zgodę na późniejsze przetwarzanie moich danych osobowych w celu innym niż ten konkretny formularz (szczegóły poniżej).

 

Made2Web zobowiązuje się chronić poufność moich danych osobowych i używać ich wyłącznie do celów określonych w niniejszym formularzu, zapewniając ich bezpieczeństwo, aby zapobiec ich zmianom, utracie oraz nieuprawnionemu traktowaniu lub dostępowi.

Moje dane osobowe, będące w posiadaniu Made2Web, będą legalnie traktowane i mogę poprosić Made2Web o poprawienie, usunięcie, ograniczenie, przeciwdziałanie i / lub przenoszenie któregokolwiek z moich danych osobowych. Takie prawa mogą być wykonywane przez e-mail na adres: dados.pessoais@made2web.com , bez uszczerbku dla prawo do złożenia skargi do Krajowej Komisji Ochrony Danych.

Made2web

Oznaczenie: Reprezentatywny obraz różnych celów formularzy Made2Webs, takich jak: prośba o kontakt; zapytanie ofertowe; prośba o spotkanie; analizy przypadków, E-Booki lub inne; aplikacja do rejestracji na kursach Akademii Treningowej Made2Web.

Ponadto mogę zezwolić na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Made2Web w celu prowadzenia kampanii reklamowych i / lub wiadomości na temat rozwiązań marketingowych Made2Webs. To z kolei gwarantuje, że poza innymi prawami wymienionymi powyżej, mogę w każdej chwili sprzeciwić się wykorzystaniu moich danych do celów marketingowych i reklamowych Made2Web i nie otrzymam od nich natychmiastowej korespondencji.

Dane osobowe przetwarzane w ten sposób przez Made2Web opierają się na zgodzie, którą przedstawiłem w tym konkretnym celu. Made2Web zobowiązuje się do poufnego traktowania moich danych osobowych, wykorzystywania ich wyłącznie do wskazanych celów, gwarantując ich bezpieczeństwo, aby zapobiec ich zmianie, utracie i nieuprawnionemu traktowaniu lub dostępowi. Moje dane osobowe będą przechowywane tylko przez niezbędny okres do celów, które doprowadziły do ich zebrania lub późniejszego przetworzenia, pod warunkiem, że nie będzie sprzeciwu, po którym zostaną one wyeliminowane.

 

 

(1) Agencja cyfrowa Made2Web Unipessoal Lda, podmiot korporacyjny z NIPC 510751199, z siedzibą w Praça da República, nº º 93, 1.º Dt.º, 2500-798 Caldas da Rainha oraz z numer telefonu (+351) 214 106 747.

Made2web Made2web

Oznaczenie: Reprezentatywny obraz tygodnika Made2Webs, który zazwyczaj zawiera: wiadomości i artykuły z marketingu cyfrowego, materiały do pobrania, kampanie marketingu cyfrowego, między innymi.